Navštíveno 9108x

Prodám výborný 5ti kanálový zesilovač. Pro ty co ho neznají se jedná o kvalitní železo s úžasnou kombinací 4 x 75w R.M.S analog a 1 x digitální 350w R.M.S. Zesilovač je 100% funkční a zachovalý s dálkou pro subwoofer. Má krásný detailní zvuk, ovšem v kufru již vozím kočárek, tak ho posílám dále. Moje představa o ceně je 4tis Kč.....

nejlépe vyměním za Morel hybrit ovation 6 s doplatkem....
zvládne i zátěž do 1x 2ohmy?
Pátej kanál je stabilní i na 1 Ohm
cau jsi z Brezove nad Svitavou? zes je aktual?
Omlouvám se, byl jsem týden mimo.... ano zes je aktuál, stěmi ohmy nevím, jen to že pátý jak píše jenicek je stabilní do 1 ohm..... a jsem z Březové u Sokolova
za 2 beru hned :)platím předem :)
vždyť novej stál 11tis... to už je na mě moc pod cenou, myslím že i ty 3tis jsou skvělá cena za to jakoku kvalitu jak zvukovou, tak dílenskou nabízí...., ale na to už dnes lidi neslyší. Vypadá to jak kdyby šlo skutečné auto Hi-Fi do kopru a všichni chtěj jen čínu s rádoby 1000W.
Já ho kupoval jako novinku, stál okolo 15 000,- kč. Je to opravdu kvalitní zesík. Nechápu, že ho nikdo nechce za tak směšnou cenu ...
to je asi tim ze VRX ktery stalo 40 slo naposled za 6:-)
dalsi VRX je tady nahore tusim taky za par KC .
Já vím co to stálo, neplatí to jen u auto hi fi. řekl jsem si že si seženu zesik do 2tis. Víc do toho investovat nechci, jezdí to v autě, se kterým jezdím po instalacích, tak tam nehrozí slušné hifi :)
Nějaký pátek zpět ti za něj nabízel 2 500,- Kč, moje nabídka nebyla akceptována, tak jsem ti nabídl 3 000,- Kč vč. pošty a už jsi mi ani neodepsal :-(
Kamil07: Já vím a moc se omlouvám, už ani nevím proč jsem neodepsal. Vždy odepisuji, protože sám nemám rád když se nedočkám odpovědi. Je fakt že se mě opravdu narodil prcek a měl jsem hlavu a starosti úplně jinde. Jsem to prostě to no........ Sorry
V pohode, nic se nedeje, jen me mrzi, ze jsem ho nekoupil a ted vidim, ze je za cenu, kterou jsem nabizel.
Pokusim se prodat zesik, ktery jsem koupil misto nej a kdyz tak se ozvu.
Sakra, zrovna jsem definitivně prodal svůj pěti-kanál, abych mohl koupit tento :-)
Za kolik nakonec šel?
3500,-kč vč. pošty.... škoda, ale nemohl jsem čekat, jestli se povede prodat
Tak to je pěkná cena.
Naštěstí se mi ho už podařilo sehnat jinde.